Magic Kids World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna!

2 participan?i

In jos

Ce credeti pana acum despre site?

Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! I_vote_lcap100%Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! I_vote_rcap 100% 
[ 4 ]
Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! I_vote_lcap0%Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! I_vote_lcap0%Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Total voturi : 4

Sondaj inchis

Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Empty Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna!

Mesaj  unicoarna79 Vin Sept 05, 2008 12:47 pm

Buna!Ma numesc Dana si eu am creat acest site.V-as ruga sa raspundeti la sondaj pentru a stii parerea vostra.Desigur...mai trebuie mult lucrat la el inca dar pana acum cred ca e bun,nu-i asa?Deci...acum cate ceva despre mine:Imi place sa citesc,sa innot,sa dansez si sa merg in excursii.Trupele mele favorite sunt :3SE,Simplu,Voltaj,HI-Q etc.Imi mai place cum canta Andreea Balan,Elena si Andreea Banica Zambet .Imi mai place sa joc betminton si basket si sa imi fac prieteni noi.Sper sa ne cunoastem si sa mai vorbim.La revedere!
Ei?Ce credeti?Cam asa ar trebui sa arate si opinia vostra de la Welcome. Like a Star @ heaven
unicoarna79
unicoarna79
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 380
Varsta : 28
Localizare : Moon
Joburi/Distractii : muzica.
Stare de spirit : Always Smiling
Respecta regulile: :
Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Right_bar_bleue

Puncte :
Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Right_bar_bleue

Monede :
Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Right_bar_bleue

Functie : Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Vhdzeb
Miros : farfurii
Puncte : 5961
Data de inscriere : 27/08/2008

https://kidsworld.all-up.com

Sus In jos

Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Empty Buna

Mesaj  The_Pink_Berry Dum Sept 07, 2008 10:37 am

Buna ma numesc Andreea si am 11
ani sunt din oradea..sunt dragutza prietenoasa si sunt pregatita intotdeuna sa dau cuiva o mana de ajutor..Sunt in clasa a-4-a si am aproape numai note de zece..practic canto,dans sportiv,si patinaj..cam atat:D

Ultima editare efectuata de catre The_Pink_Berry in Dum Sept 07, 2008 10:38 am, editata de 1 ori (Motiv : am greshit mai sus..)
The_Pink_Berry
The_Pink_Berry

feminin
Numarul mesajelor : 5
Respecta regulile: :

Puncte :
Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Left_bar_bleue15 / 10015 / 100Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Right_bar_bleue

Monede :
Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Left_bar_bleue150 / 100150 / 100Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna! Right_bar_bleue

Puncte : 5922
Data de inscriere : 06/09/2008

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum