Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna!
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Ce credeti pana acum despre site?
Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna!
Buna!Ma numesc Dana si eu am creat acest site.V-as ruga sa raspundeti la sondaj pentru a stii parerea vostra.Desigur...mai trebuie mult lucrat la el inca dar pana acum cred ca e bun,nu-i asa?Deci...acum cate ceva despre mine:Imi place sa citesc,sa innot,sa dansez si sa merg in excursii.Trupele mele favorite sunt :3SE,Simplu,Voltaj,HI-Q etc.Imi mai place cum canta Andreea Balan,Elena si Andreea Banica .Imi mai place sa joc betminton si basket si sa imi fac prieteni noi.Sper sa ne cunoastem si sa mai vorbim.La revedere!
Ei?Ce credeti?Cam asa ar trebui sa arate si opinia vostra de la Welcome.
Ei?Ce credeti?Cam asa ar trebui sa arate si opinia vostra de la Welcome.
Buna
Buna ma numesc Andreea si am 11
ani sunt din oradea..sunt dragutza prietenoasa si sunt pregatita intotdeuna sa dau cuiva o mana de ajutor..Sunt in clasa a-4-a si am aproape numai note de zece..practic canto,dans sportiv,si patinaj..cam atat:D
ani sunt din oradea..sunt dragutza prietenoasa si sunt pregatita intotdeuna sa dau cuiva o mana de ajutor..Sunt in clasa a-4-a si am aproape numai note de zece..practic canto,dans sportiv,si patinaj..cam atat:D
Ultima editare efectuata de catre The_Pink_Berry in Dum Sept 07, 2008 10:38 am, editata de 1 ori (Motiv : am greshit mai sus..)
The_Pink_Berry-
Numarul mesajelor : 5
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Puncte : 5922
Data de inscriere : 06/09/2008
Subiecte similare
» Buna,sunt noua!
» ce cred personajele din naruto despre tine(versiunea 2)
» Buna!!!:)
» Buna! ^^
» Buna ^____^
» ce cred personajele din naruto despre tine(versiunea 2)
» Buna!!!:)
» Buna! ^^
» Buna ^____^
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum