Magic Kids World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Care e culoarea voastra preferata?

+2
*[Emma]*
unicoarna79
6 participan?i

In jos

Care e culoarea ta preferata?(se pune si orice tip de nuanta)

Care e culoarea voastra preferata? I_vote_lcap7%Care e culoarea voastra preferata? I_vote_rcap 7% 
[ 1 ]
Care e culoarea voastra preferata? I_vote_lcap7%Care e culoarea voastra preferata? I_vote_rcap 7% 
[ 1 ]
Care e culoarea voastra preferata? I_vote_lcap29%Care e culoarea voastra preferata? I_vote_rcap 29% 
[ 4 ]
[ 1 ]
[ 1 ]
Care e culoarea voastra preferata? I_vote_lcap14%Care e culoarea voastra preferata? I_vote_rcap 14% 
[ 2 ]
[ 1 ]
[ 1 ]
[ 1 ]
[ 1 ]

Total voturi : 14
Inapoi

Care e culoarea voastra preferata? Empty Care e culoarea voastra preferata?

Mesaj  unicoarna79 Sam Oct 25, 2008 3:06 pm

Care e culoarea ta preferata Question Mie una imi place mult postocaliul deschis,galbenul si rozul sters dar mai ales imi place o noanta deschi de mov tare dragutza Zambet Care e culoarea voastra preferata Question Question

Ultima editare efectuata de catre Pink_Angel.Skumpik.66 in Joi Dec 18, 2008 6:44 pm, editata de 1 ori
unicoarna79
unicoarna79
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 380
Varsta : 28
Localizare : Moon
Joburi/Distractii : muzica.
Stare de spirit : Always Smiling
Respecta regulile: :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Puncte :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Monede :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Functie : Care e culoarea voastra preferata? Vhdzeb
Miros : farfurii
Puncte : 5961
Data de inscriere : 27/08/2008

https://kidsworld.all-up.com

Sus In jos

Care e culoarea voastra preferata? Empty Re: Care e culoarea voastra preferata?

Mesaj  *[Emma]* Sam Oct 25, 2008 3:11 pm

mie-mi place mult portocaliul si rozul deschis
*[Emma]*
*[Emma]*
Junior avansat
Junior avansat

feminin
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!

Puncte :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue35 / 10035 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Monede :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue175 / 100175 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5880
Data de inscriere : 18/10/2008

Sus In jos

Mesaj  Calinna Vans Sam Oct 25, 2008 3:16 pm

Imi place mult movul,ma reprezinta..Zambet
Calinna Vans
Calinna Vans
Junior-Senior
Junior-Senior

feminin
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 26
Localizare : Saturn
Joburi/Distractii : Mai multee
Stare de spirit : Happy

Puncte :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue45 / 10045 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Monede :

Puncte : 5946
Data de inscriere : 04/09/2008

http://www.freewebs.com/ashleysweettisdale/index.htm

Sus In jos

Mesaj  Yammy Sam Oct 25, 2008 3:17 pm

Mie imi place movul inchis si rosul, de asemenea. ^^ Nu m-am putut decide dar eh...am votat "mov" .
Yammy
Yammy
Imi place mult
Imi place mult

feminin
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...

Puncte :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue15 / 10015 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Monede :

Functie : Care e culoarea voastra preferata? V8h4cy
Puncte : 5887
Data de inscriere : 15/10/2008

Sus In jos

Mesaj  (*Lady rock *) Joi Dec 18, 2008 3:47 pm

Eu am votat rosu,albastru si verde.Nu sunt stelista ,dar culorile astea imi plac Zambet .

Albastru este culoarea mea preferata, ever ! Cea mai frumoasa culoare din lume,culoarea puritatii ,a marii,a cerului.... : x
Apoi urmeaz averdele,in special cel crud de primavara.O culoara naturala,frumoasa.
Iar apoi rosu,culoare iubirii 8-> !
(*Lady rock *)
(*Lady rock *)
Boboc
Boboc

feminin
Numarul mesajelor : 43
Localizare : ...
Stare de spirit : Linistita si nebuna :P

Puncte :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Monede :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue150 / 100150 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Puncte : 5819
Data de inscriere : 18/12/2008

http://creativityzone.forumcreativ.ro

Sus In jos

Mesaj  Sharpay_Evans Dum Ian 18, 2009 3:20 pm

imi plac mult toate culorile,dar preferata mea nu e una din cele de mai sus ...culoarea mea prefeata e cyan:Care e culoarea voastra preferata? Cyan
(da,stiu,sunt o ciudata Zambet ) si un soi de roz-portocaliu,ca bluza asta:Care e culoarea voastra preferata? 12064564120_ualfcdvfr1_med
stiu ca sunt ciudata,dar eh.. Chicotit
Sharpay_Evans
Sharpay_Evans
Boboc
Boboc

feminin
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 26
Stare de spirit : happy..ye..happy :P

Puncte :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Monede :
Care e culoarea voastra preferata? Left_bar_bleue150 / 100150 / 100Care e culoarea voastra preferata? Right_bar_bleue

Puncte : 5788
Data de inscriere : 18/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum