Ce-ai face daca...
5 participan?i
Magic Kids World :: Distractie :: Jocuri
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Ce-ai face daca...
mas sup
dak eu as pleca dp forum?
dak eu as pleca dp forum?
*[Emma]*- Junior avansat
-
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008
te-as convinge sa nu mai pleci
daca gasesti un :rose: ca asta si o scrisoare de dragoste sub perna de la o vedeta?
daca gasesti un :rose: ca asta si o scrisoare de dragoste sub perna de la o vedeta?
ma bucur
ce ai face daca te-ar saruta cineva (baiat/fata)?
ce ai face daca te-ar saruta cineva (baiat/fata)?
*[Emma]*- Junior avansat
-
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Puncte :
Monede :
Functie :
Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008
depindeee
ce-ai face dak te strici de ras in ora de mate la test si proful te prinde? { :laughter: :laughter: :laughter: :laughter: :laughter: :laughing2: :laughing2: :laughing2: :laughing2: :laughing2: :laughing2: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: }
ce-ai face dak te strici de ras in ora de mate la test si proful te prinde? { :laughter: :laughter: :laughter: :laughter: :laughter: :laughing2: :laughing2: :laughing2: :laughing2: :laughing2: :laughing2: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: }
Calin_Cool.Boy39-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 29
Puncte :
Monede :
Medalii :
Puncte : 5806
Data de inscriere : 29/12/2008
spun ca ma innecam sau ca cineva din afara clasei ma facea sa rad
Daca este duminica si luni incepe scoala.Luni ai engleza,dar tema care era de la unitatea 1 pana la 9 din caietul special nu ai facut-o si parintii tai nu stiu despre asta.Tu lucrezi ce lucrezi si mai ramane putin,dar se face ora 10 noaptea si trebuie sa te culci.
Daca este duminica si luni incepe scoala.Luni ai engleza,dar tema care era de la unitatea 1 pana la 9 din caietul special nu ai facut-o si parintii tai nu stiu despre asta.Tu lucrezi ce lucrezi si mai ramane putin,dar se face ora 10 noaptea si trebuie sa te culci.
fac in somn tema !
ce ai face daca i-ai intalni pe jonas brothers? (eu am visat asta aseara eram cu ei si cu familia la schi...si ei aveau seara o cina si m-au invitat si pe mine si familia mea la ea OMG EXPLODEZ..)
ce ai face daca i-ai intalni pe jonas brothers? (eu am visat asta aseara eram cu ei si cu familia la schi...si ei aveau seara o cina si m-au invitat si pe mine si familia mea la ea OMG EXPLODEZ..)
Sharpay_Evans- Boboc
-
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 26
Stare de spirit : happy..ye..happy :P
Puncte :
Monede :
Puncte : 5786
Data de inscriere : 18/01/2009
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Magic Kids World :: Distractie :: Jocuri