Anotimpuri
+2
*[Emma]*
Yammy
6 participan?i
Pagina 1 din 1
Anotimpuri
Cele patru anotimpuri, fiicele anului sunt : iarna, primavara, vara si toamna.
Fiecare are fenomenele lui, care ne plac sau displac, dar pe care trebuie sa le induram an de an.
Si totusi..
Care e anotimpul vostru favorit?
Anotimpul meu favorit ar fi primavara. Floricele multicolore , copaci infloriti, cantecul pasarelelor, temperatura moderata...toate acestea ma atrag.
Fiecare are fenomenele lui, care ne plac sau displac, dar pe care trebuie sa le induram an de an.
Si totusi..
Care e anotimpul vostru favorit?
Anotimpul meu favorit ar fi primavara. Floricele multicolore , copaci infloriti, cantecul pasarelelor, temperatura moderata...toate acestea ma atrag.
Yammy- Imi place mult
-
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Puncte : 5885
Data de inscriere : 15/10/2008
Re: Anotimpuri
al meu este vara: a venit vacanta, pot sa ies afara si sa stau pana tarziu caci se intuneca si pe la 9, ma trezesc tarziu caci scoala a disparut din peisaj, un singur lucru nu-mi prea place: caldura aceea puternicaaaaaaaaaa, o urasc
*[Emma]*- Junior avansat
-
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Puncte :
Monede :
Functie :
Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008
scuza-ma ca ti-am editat postul la sondj...am pus variante multiple...mie imi plac vara si toamna...vara:e cald,vacanta,si e super nemultumiri:niciuna
toamna:e un peisaj minunat,chiar superb :) nemutimiri:Incepe scoallaaaaa
toamna:e un peisaj minunat,chiar superb :) nemutimiri:Incepe scoallaaaaa
Cea mai frumoasa fiica a anului este cu siguranta iarna ,dupa parerea mea . Este cel mai frumos anotimp ,aducand cu ea multa bucurie si multe noutati.Zapda este frisca de pe tort ,ea trezind in mine un sentiment extraordinar de bucurie si ajutand sa rasara pe buzele mele un zambet copilaresc.Ingerasii in zapda si oamenii de zapada sunt cele mai frumoase reusite din zapda.Daca s-ar putea ca ingerasii sa fie colorati ar fi perfect.
Cireasa de pe tort in acest anotimp mi se pare ca sunt sarbatorile de iarna ,tronand cu Craciunul.Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare care poate exista,sentimentul din acele zile este inedit,minunat...magic!
Pe de alta parte si sora sa opusa,vara,imi aduce multa bucurie pe fata.este cald,vremea este frumoasa,adieri reci si slabe de vant strabat firele de par,ma pot juca cu cei mai buni prieteni ai mei pe afara,vine vreme sa merg la munte si mare ....totul este foarte frumos ,plus ca vine si vacanta mare,dormit mai mult,lene mia multa.....totul mai frumos!
Cireasa de pe tort in acest anotimp mi se pare ca sunt sarbatorile de iarna ,tronand cu Craciunul.Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare care poate exista,sentimentul din acele zile este inedit,minunat...magic!
Pe de alta parte si sora sa opusa,vara,imi aduce multa bucurie pe fata.este cald,vremea este frumoasa,adieri reci si slabe de vant strabat firele de par,ma pot juca cu cei mai buni prieteni ai mei pe afara,vine vreme sa merg la munte si mare ....totul este foarte frumos ,plus ca vine si vacanta mare,dormit mai mult,lene mia multa.....totul mai frumos!
votat:Iarna
Mergem la sanius,unii dintre noi la schi,e vacanta,craciun ,anul nou,tot imi place la acest anotimp! Iarna rullz!
Mergem la sanius,unii dintre noi la schi,e vacanta,craciun ,anul nou,tot imi place la acest anotimp! Iarna rullz!
Sharpay_Evans- Boboc
-
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 26
Stare de spirit : happy..ye..happy :P
Puncte :
Monede :
Puncte : 5786
Data de inscriere : 18/01/2009
Întrebare în oracol-Anotimpul preferat
Mie îmi place vara...Tuturor colegilor mei de clasă le place vara În clasa a 4-a ne-am făcut oracole Învățătoarea a luat unul să vadă cum sunt oracolele...Le-a studiat atentă... .Când a văzut că tuturor le place vara a zis că suntem leneși...(Unii din noi ca să nu se uite la tablă numărau ciorile din copaci )
Cynder-
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 25
Localizare : România
Joburi/Distractii : Excursii
Stare de spirit : Happy and Content
Puncte :
Monede :
Puncte : 5275
Data de inscriere : 24/06/2010
Pagina 1 din 1