Materia voastra preferata
+3
(*Lady rock *)
Calinna Vans
unicoarna79
7 participan?i
Pagina 1 din 1
Materia voastra preferata
Care e materia voastra preferata?Aici poti spune si asta,poti si o vota si sa zici dak vrei de ce iti place.Desigur,mai poti zice si de cele pe care le urasti
Imi place sportul,religia si istoria.
Nu-mi place matematica,stiinta si engleza
Acum voi :)
Imi place sportul,religia si istoria.
Nu-mi place matematica,stiinta si engleza
Acum voi :)
Re: Materia voastra preferata
Pai...destul de greu ,dar totusi nu pot sa nu admir romana.Este materia mea preferata,in care ma regasesc mereu si pot sa zbor in lumea literaturii.Pasiunea mea de o viata este literatura si de aceea iubiesc romana.Profesoara se poarta foarte frumos cu noi si ne invata foarte bine.La aceasta ora pot sa prind aripi si sa ma pierd prin acea lumea minunata numita creativitate.
Si matematica este destul de frumoasa, descoperind toate tainele acelor numere ,toate modalitatile prin care ele pot fi imbinate si descoperite.Este si cea mai uluitoare stiinta exacta.
Si geografia este minunata,deoarece ne arata minunatiile ce ne inconjoara si le si explica,in primul rand.Toata natura este asa de fascinanta.....
Dar nimic nu intrece romana!
Si matematica este destul de frumoasa, descoperind toate tainele acelor numere ,toate modalitatile prin care ele pot fi imbinate si descoperite.Este si cea mai uluitoare stiinta exacta.
Si geografia este minunata,deoarece ne arata minunatiile ce ne inconjoara si le si explica,in primul rand.Toata natura este asa de fascinanta.....
Dar nimic nu intrece romana!
Miley,ar trebui sa iti argumentezi raspunsurile,ma rog,revenind la subiect:
Eu am votat "mai multe".Imi place sa cant,dar cel mai mult imi place deoarece nu ne da mai deloc teme .Cred ca ati recunoscut-o,da e muzica.
Urmeaza Educatie Civica,unde imi place ca invatam sa socializam mai usor,sa rezolvam conflicte etc.
Religia cred ca e cea mai importanta materie din viata.Acest lucru il cred deoarece la ora de religie invatam despre Dumnezeu,cum sa ne rugam,rugaciuni noi si aflam lucruri despre credinta pe care nu le stiam.
Nu asta e ordinea,ea ar fi:
1.Religie
2.Muzica
3.Ed. Civica
Materiile care nu imi plac:
1.Mate :-&: !!!Urasc matematica,scriem foarte mult in caiet si e nasol de mine ca ...clasa mea se bazeaza cel mai mult pe matematica .Faza care nu imi place cel mai mult e ca invatam mereu ceva nou si trebuie sa ne umplem capul cu atatea chestii >.<
2.Engleza!Avem o doamna care e foarteee exigenta si care ne face sa .Mi-ar place dar cu doamna asta nu imi mai place
3.Pictura!Cel mai mult ma enerveaza ca toti se lauda mereu,ca avem 2 ore la rand,ca nu am talent si ca nu pot termina o plansa in 2 ore
4 {era nevoie sa-l pun} Sport!!!!Urasc sportul,nici nu sunt buna la sport si ne da testari cu miscari etc. si suntem pedepsiti toti daca unul a facut ceva prostii T.T
Eu am votat "mai multe".Imi place sa cant,dar cel mai mult imi place deoarece nu ne da mai deloc teme .Cred ca ati recunoscut-o,da e muzica.
Urmeaza Educatie Civica,unde imi place ca invatam sa socializam mai usor,sa rezolvam conflicte etc.
Religia cred ca e cea mai importanta materie din viata.Acest lucru il cred deoarece la ora de religie invatam despre Dumnezeu,cum sa ne rugam,rugaciuni noi si aflam lucruri despre credinta pe care nu le stiam.
Nu asta e ordinea,ea ar fi:
1.Religie
2.Muzica
3.Ed. Civica
Materiile care nu imi plac:
1.Mate :-&: !!!Urasc matematica,scriem foarte mult in caiet si e nasol de mine ca ...clasa mea se bazeaza cel mai mult pe matematica .Faza care nu imi place cel mai mult e ca invatam mereu ceva nou si trebuie sa ne umplem capul cu atatea chestii >.<
2.Engleza!Avem o doamna care e foarteee exigenta si care ne face sa .Mi-ar place dar cu doamna asta nu imi mai place
3.Pictura!Cel mai mult ma enerveaza ca toti se lauda mereu,ca avem 2 ore la rand,ca nu am talent si ca nu pot termina o plansa in 2 ore
4 {era nevoie sa-l pun} Sport!!!!Urasc sportul,nici nu sunt buna la sport si ne da testari cu miscari etc. si suntem pedepsiti toti daca unul a facut ceva prostii T.T
Elenutza1491-
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 26
Localizare : Cluj
Joburi/Distractii : Moolte si inca cate ^^
Stare de spirit : Enervata de temele de acasa
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Puncte : 5797
Data de inscriere : 07/01/2009
de acord,miley,argumenteaza mai mult!
deci,sunt multe...dar pe primul loc e romana...nu avem multe teme,e usoara (ehh.. )
si pe deasupra e limba noastra ,cum poate sa nu ne placa?
pe locul 2,istoria.E frumos sa inveti despre staramosii tai,si de astea...ma intereseaza pe mn
cam atatea...restul..UGH!! :-&:
deci,sunt multe...dar pe primul loc e romana...nu avem multe teme,e usoara (ehh.. )
si pe deasupra e limba noastra ,cum poate sa nu ne placa?
pe locul 2,istoria.E frumos sa inveti despre staramosii tai,si de astea...ma intereseaza pe mn
cam atatea...restul..UGH!! :-&:
Sharpay_Evans- Boboc
-
Numarul mesajelor : 97
Stare de spirit : happy..ye..happy :P
Puncte :
Monede :
Puncte : 5786
Data de inscriere : 18/01/2009
Materiile mele favorite sunt : Istoria si Religia.
***ISTORIA***
Istoria este materia mea favorita pentru ca invatam cum era viata in trecut,cine erau stramosii nostri,cu ce se imbracau,ce se practica sau se manca pe atunci,raboaiele dace etc.Imi place sa invat despre stramosii nostri
***RELIGIA***
Religia este materia mea preferata nu pentru ca nu ne da teme sau n-avem de invatat,ci pentru ca invatam despre Dumnezeu,ocrotitorul nostru.Daca eu m-as verifica,as spune ca sunt milostiva si credincioasa.Cea mai importanta materie este religia,daca invatam matematica sau engleza Dumnezeu nu ne va ocroti atat de mult .Eu sunt ortodoxa
Cum imi plac 2 materii,ar trebui sa fi votat Mai multe,dar am votat Religie .Doar e cea mai importanta,nu?
***ISTORIA***
Istoria este materia mea favorita pentru ca invatam cum era viata in trecut,cine erau stramosii nostri,cu ce se imbracau,ce se practica sau se manca pe atunci,raboaiele dace etc.Imi place sa invat despre stramosii nostri
***RELIGIA***
Religia este materia mea preferata nu pentru ca nu ne da teme sau n-avem de invatat,ci pentru ca invatam despre Dumnezeu,ocrotitorul nostru.Daca eu m-as verifica,as spune ca sunt milostiva si credincioasa.Cea mai importanta materie este religia,daca invatam matematica sau engleza Dumnezeu nu ne va ocroti atat de mult .Eu sunt ortodoxa
Cum imi plac 2 materii,ar trebui sa fi votat Mai multe,dar am votat Religie .Doar e cea mai importanta,nu?
**Caty**-
Numarul mesajelor : 17
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Tenis,internet etc.
Stare de spirit : HaPpY
Puncte :
Monede :
Puncte : 5781
Data de inscriere : 23/01/2009
eu am ales ca-mi plac toate,vreau sa zic ca toate materile mi se potrivesc,la toate invat foarte bine si ce mai pot spune.
Mary- Imi place
-
Numarul mesajelor : 144
Varsta : 29
Stare de spirit : happy 4ever
Puncte :
Monede :
Puncte : 5788
Data de inscriere : 23/01/2009
Subiecte similare
» Care e culoarea voastra preferata?