Magic Kids World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Materia voastra preferata

+3
(*Lady rock *)
Calinna Vans
unicoarna79
7 participan?i

In jos

Care e materia ta preferata?

1. Matematica

2. Romana

3. Religie {catolica/ortodoxa}

4.Sport

5.Istorie

6.Stiinte/Biologie/Geografie

7.Muzica

8.Engleza/alte limbi straine

9. Mai multe

10. Toate

Vezi rezultatele

Materia voastra preferata Empty Materia voastra preferata

Mesaj  unicoarna79 Vin Dec 12, 2008 12:30 pm

Care e materia voastra preferata?Aici poti spune si asta,poti si o vota si sa zici dak vrei de ce iti place.Desigur,mai poti zice si de cele pe care le urasti Zambet

Imi place sportul,religia si istoria.
Nu-mi place matematica,stiinta si engleza Exclamation Exclamation Exclamation Shocked

Acum voi :)
unicoarna79
unicoarna79
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 380
Varsta : 28
Localizare : Moon
Joburi/Distractii : muzica.
Stare de spirit : Always Smiling
Respecta regulile: :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Puncte :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Monede :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Functie : Materia voastra preferata Vhdzeb
Miros : farfurii
Puncte : 5959
Data de inscriere : 27/08/2008

https://kidsworld.all-up.com

Sus In jos

Materia voastra preferata Empty Re: Materia voastra preferata

Mesaj  Calinna Vans Vin Dec 12, 2008 12:56 pm

a mea este istoria
Calinna Vans
Calinna Vans
Junior-Senior
Junior-Senior

feminin
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 26
Localizare : Saturn
Joburi/Distractii : Mai multee
Stare de spirit : Happy

Puncte :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue45 / 10045 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Monede :

Functie : Materia voastra preferata Vhdzeb
Puncte : 5944
Data de inscriere : 04/09/2008

http://www.freewebs.com/ashleysweettisdale/index.htm

Sus In jos

Mesaj  (*Lady rock *) Joi Dec 18, 2008 2:16 pm

Pai...destul de greu ,dar totusi nu pot sa nu admir romana.Este materia mea preferata,in care ma regasesc mereu si pot sa zbor in lumea literaturii.Pasiunea mea de o viata este literatura si de aceea iubiesc romana.Profesoara se poarta foarte frumos cu noi si ne invata foarte bine.La aceasta ora pot sa prind aripi si sa ma pierd prin acea lumea minunata numita creativitate.

Si matematica este destul de frumoasa, descoperind toate tainele acelor numere ,toate modalitatile prin care ele pot fi imbinate si descoperite.Este si cea mai uluitoare stiinta exacta.

Si geografia este minunata,deoarece ne arata minunatiile ce ne inconjoara si le si explica,in primul rand.Toata natura este asa de fascinanta.....

Dar nimic nu intrece romana!
(*Lady rock *)
(*Lady rock *)
Boboc
Boboc

feminin
Numarul mesajelor : 43
Localizare : ...
Stare de spirit : Linistita si nebuna :P

Puncte :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue24 / 10024 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Monede :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue150 / 100150 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Puncte : 5817
Data de inscriere : 18/12/2008

http://creativityzone.forumcreativ.ro

Sus In jos

Mesaj  Elenutza1491 Vin Ian 09, 2009 6:07 pm

Miley,ar trebui sa iti argumentezi raspunsurile,ma rog,revenind la subiect:

Eu am votat "mai multe".Imi place sa cant,dar cel mai mult imi place deoarece nu ne da mai deloc teme Chicotit .Cred ca ati recunoscut-o,da e muzica.
Urmeaza Educatie Civica,unde imi place ca invatam sa socializam mai usor,sa rezolvam conflicte etc.
Religia cred ca e cea mai importanta materie din viata.Acest lucru il cred deoarece la ora de religie invatam despre Dumnezeu,cum sa ne rugam,rugaciuni noi si aflam lucruri despre credinta pe care nu le stiam.

Nu asta e ordinea,ea ar fi:
1.Religie
2.Muzica
3.Ed. Civica

Materiile care nu imi plac:
1.Mate :-&: !!!Urasc matematica,scriem foarte mult in caiet si e nasol de mine ca ...clasa mea se bazeaza cel mai mult pe matematica Inima franta .Faza care nu imi place cel mai mult e ca invatam mereu ceva nou si trebuie sa ne umplem capul cu atatea chestii >.<
2.Engleza!Avem o doamna care e foarteee exigenta si care ne face sa Adormit .Mi-ar place dar cu doamna asta Trist nu imi mai place
3.Pictura!Cel mai mult ma enerveaza ca toti se lauda mereu,ca avem 2 ore la rand,ca nu am talent si ca nu pot termina o plansa in 2 ore Stresat,hipnotizat
4 {era nevoie sa-l pun} Sport!!!!Urasc sportul,nici nu sunt buna la sport si ne da testari cu miscari etc. si suntem pedepsiti toti daca unul a facut ceva prostii T.T
Elenutza1491
Elenutza1491

feminin
Numarul mesajelor : 28
Localizare : Cluj
Joburi/Distractii : Moolte si inca cate ^^
Stare de spirit : Enervata de temele de acasa

Puncte :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue18 / 10018 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Monede :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue150 / 100150 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Puncte : 5797
Data de inscriere : 07/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Sharpay_Evans Dum Ian 18, 2009 3:30 pm

de acord,miley,argumenteaza mai mult! Fericit

deci,sunt multe...dar pe primul loc e romana...nu avem multe teme,e usoara (ehh.. Scoate limba )
si pe deasupra e limba noastra ,cum poate sa nu ne placa? Zambet
pe locul 2,istoria.E frumos sa inveti despre staramosii tai,si de astea...ma intereseaza pe mn Fericit
cam atatea...restul..UGH!! Ras :-&:
Sharpay_Evans
Sharpay_Evans
Boboc
Boboc

feminin
Numarul mesajelor : 97
Stare de spirit : happy..ye..happy :P

Puncte :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Monede :

Puncte : 5786
Data de inscriere : 18/01/2009

Sus In jos

Mesaj  **Caty** Vin Ian 23, 2009 4:40 pm

Materiile mele favorite sunt : Istoria si Religia.
***ISTORIA***

Istoria este materia mea favorita pentru ca invatam cum era viata in trecut,cine erau stramosii nostri,cu ce se imbracau,ce se practica sau se manca pe atunci,raboaiele dace etc.Imi place sa invat despre stramosii nostri Fericit

***RELIGIA***

Religia este materia mea preferata nu pentru ca nu ne da teme sau n-avem de invatat,ci pentru ca invatam despre Dumnezeu,ocrotitorul nostru.Daca eu m-as verifica,as spune ca sunt milostiva si credincioasa.Cea mai importanta materie este religia,daca invatam matematica sau engleza Dumnezeu nu ne va ocroti atat de mult Face cu ochiul .Eu sunt ortodoxa Zambet

Cum imi plac 2 materii,ar trebui sa fi votat Mai multe,dar am votat Religie Fericit .Doar e cea mai importanta,nu? Zambet Face cu ochiul
**Caty**
**Caty**

feminin
Numarul mesajelor : 17
Localizare : Constanta
Joburi/Distractii : Tenis,internet etc.
Stare de spirit : HaPpY

Puncte :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue15 / 10015 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Monede :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue140 / 100140 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Puncte : 5781
Data de inscriere : 23/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Mary Vin Ian 30, 2009 10:58 am

eu am ales ca-mi plac toate,vreau sa zic ca toate materile mi se potrivesc,la toate invat foarte bine Fericit si ce mai pot spune. Scoate limba
Mary
Mary
Imi place
Imi place

feminin
Numarul mesajelor : 144
Varsta : 29
Stare de spirit : happy 4ever

Puncte :
Materia voastra preferata Left_bar_bleue37 / 10037 / 100Materia voastra preferata Right_bar_bleue

Monede :

Puncte : 5788
Data de inscriere : 23/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum