Conflictele
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Conflictele
Aproape zilnic avem parte de conflicte cu prieteni , parinti sau cu anumiti dusmani, sau persoane pe care nu le simpatizam.
^_^ Ele se termina la un moment dat, si asta depinde de cat de mare a fost motivul.
Dar inainte de sfarsitul acestora... trecem prin diverse etape: de la injuraturi inocente pana la tipete si usi trantite.
Acum, intrebarea,sau mai bine zis intrebarile sunt:
1) Cu ce persoane va certati cel mai des?
2) Cum se desfasoara o cearta la voi? (sau mai pe inteles, cum va aratati nervii intr-un conflict)
^___^
Si acum sa raspund eu
1) Cel mai des...probabil cu soramea. Pareri diferite sau asemanatoare, intotdeauna iese cu scantei. Ar mai fi si cu mama. Suntem amandoua incapatanate si amandoua ramanem pe ideea noastra..pana la urma ne impaca cineva sau suntem obligate sa mergem intr-un loc anume (la scoala, servici, prieteni...)
2) In primul rand, ignor persoana respectiva..apoi aceasta incepe cearta (deobicei) . Tip, dau cu pumnii sau cu piciorul in pereti (sau orice imi iese in cale, dar bineinteles nu persoane) , trantesc usa iar dupa acea o incui si injur (putin, dar imi mai scapa cateva).
^^ Acum e randul vostru, si nu ma deranjeaza daca puneti si alte intrebari.
^_^ Ele se termina la un moment dat, si asta depinde de cat de mare a fost motivul.
Dar inainte de sfarsitul acestora... trecem prin diverse etape: de la injuraturi inocente pana la tipete si usi trantite.
Acum, intrebarea,sau mai bine zis intrebarile sunt:
1) Cu ce persoane va certati cel mai des?
2) Cum se desfasoara o cearta la voi? (sau mai pe inteles, cum va aratati nervii intr-un conflict)
^___^
Si acum sa raspund eu
1) Cel mai des...probabil cu soramea. Pareri diferite sau asemanatoare, intotdeauna iese cu scantei. Ar mai fi si cu mama. Suntem amandoua incapatanate si amandoua ramanem pe ideea noastra..pana la urma ne impaca cineva sau suntem obligate sa mergem intr-un loc anume (la scoala, servici, prieteni...)
2) In primul rand, ignor persoana respectiva..apoi aceasta incepe cearta (deobicei) . Tip, dau cu pumnii sau cu piciorul in pereti (sau orice imi iese in cale, dar bineinteles nu persoane) , trantesc usa iar dupa acea o incui si injur (putin, dar imi mai scapa cateva).
^^ Acum e randul vostru, si nu ma deranjeaza daca puneti si alte intrebari.
Yammy- Imi place mult
-
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Puncte : 5885
Data de inscriere : 15/10/2008
Re: Conflictele
Interesant subiect :happy:
Intrebarea mea :
3)Cum faceti ca sa va impacati cand vrei asta?
Raspunsurile mele:
3)Deobicei intreb persoane apropiate ce cred despre ea si daca cearta e mare ii spun unei prietene sa faca sa ne intalnim fara sa vrem si acolo ii spun la persoana cu care m-am certat ceea ce simt si ce doresc
Intrebarea mea :
3)Cum faceti ca sa va impacati cand vrei asta?
Raspunsurile mele:
3)Deobicei intreb persoane apropiate ce cred despre ea si daca cearta e mare ii spun unei prietene sa faca sa ne intalnim fara sa vrem si acolo ii spun la persoana cu care m-am certat ceea ce simt si ce doresc
Re: Conflictele
Hmmm..cand vreau sa ma impac cu anumita persoana ii spun direct " Imi cer scuze" si astept reactia persoanei. Daca nu , incerc sa fiu cat mai atenta, sa arat ca-mi pasa, si mai ales sa ma comport dragut.
Yammy- Imi place mult
-
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Puncte : 5885
Data de inscriere : 15/10/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum