Magic Kids World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Revista???!

In jos

Revista???! Empty Revista???!

Mesaj  unicoarna79 Sam Dec 27, 2008 9:45 am

Da,ati citit bine,revista site-ului.Acum...asta e ideea care mi-a venit mie in minte,sper ca ceilalti admini sa fie de acord.Ma gandeam ca site-ul ar putea avea revista proprie virtuala.Daca va fi acceptata ideea ea nu va aparea lunar {e destul de greu} ci ocazional,cand sunt sarbatori cum ar fi Craciunul si Anul nou.In ea ve-ti gasi glume,colinde,poate si jocuri si interviuri cu cativa membri activi si muncitori.Ne puteti trimite articole prin PM la membrul Pink_Angel.Skumpik.66.Articolele pot fi despre mancarea de Craciun,glume,rebusuri si chiar si fotografii frumoase de iarna si sarbatori.Daca aveti o idee buna ele vor fi acceptate.In privinta interviului,vom lua interviu la cel putin 2 persoane.Ne puteti trimite raspunsurile la interviu mie prin PM,intrebarile scriindu-le aici.

INTERVIU:

1.Ce e Craciunul pentru voi?
2.Cum va sarbatoriti Craciunul?
3.Ce va place cel mai mult la sarbatorile din iarna?
4.Ce ati dori sa mai existe pe acest forum?
5. O urare pentru toti?

Acestea sunt intrebarile,daca aveti de gand sa raspundeti va rog fiti exacti nu stiu daca ne incap in pagina Cute Eyes .Revista nu va fi foarte lunga,nu cred ca va depasi 20 de pag. dar nu e doar o revista de milioane facuta de un geniu in toate :laughing2: .Deci cam atat despre ea,sper ca adminii sa intre sa discutam pe Yahoo in conferinta despre asta,pana atunci nu am voie sa ma apuc so fac Zambet Scoate limba Face cu ochiul .

Astept parerile voastre :happy:
unicoarna79
unicoarna79
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 380
Varsta : 28
Localizare : Moon
Joburi/Distractii : muzica.
Stare de spirit : Always Smiling
Respecta regulile: :