Magic Kids World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Noutati ca niciodata ^^ !

2 participan?i

In jos

Dupa noutatea nr. 4,ce parere aveti?

1.Vreau emoticonurile de la Yahoo si cele pe care nu le gasesti la Yahoo ca exemplele date de tine!

2.Vreau emoticonurile de la forumgratuit.ro si punct! { ;)) }

Vezi rezultatele

Noutati ca niciodata ^^ ! Empty Noutati ca niciodata ^^ !

Mesaj  unicoarna79 Joi Ian 01, 2009 12:59 pm

Da,in acest moment avem multeee nouatati pe forum dar le voi scrie pe toate aici deoarece le-am descoperit in aceleasi ore :laughing2: :happy: :

1.Subiectul,colorat ca niciodata!
Suntem copii si noi vedem lumea cel mai colorat.Cu o mica{maree :laughing2: } plimbare prin Panoul de Administrare am gasit o optiune de a putea face titlurile subiectelor noastre colorate in culorile noastre preferate,pentru a fi o atmosfera placuta si colorata pe forum! Zambet Zambet \

P.S. Va rog sa folositi cat mai rar culorile stridente,ca sa scapam toti de ochelarii speciali de vedere pe care unele persoane ii considera nepotriviti ca sa nu spun altfel Cute Eyes

2.Lucruri marunte,dar inportante!
Mai puteti observa cred ca pe forum a fost adaugat deasupra descrierii forumului titlul forumului,a fost adaugata faza {nu prea stiu cum sa ii spun altfel} cu Utilizatorii Inregistrati in ultimele 24 ore. Zambet Sunt cateva lucruri mici,dar destul de simpatice pentru ca arata tuturor cat de informat e forumul nostru drag :laughing2:

3.Modificarea paginilor la subiecte
Acest lucru eu cand l-am facut,m-am dus sa vad daca e inregistrat pe forum dar nu stiu de ce prima oara mesajele erau ordonate la fel {me: :surprised: --- :laughing2: }A doua oara le-am mai editat dar nu stiu daca au avut efect,ma gandeam sa scriu mai intai postul acesta si dupaia sa vad daca merg.Dupa modificari:
-O pagina ar trebui sa contina maxim 10 mesaje cu tot cu mesajul subiectului
-Pentru a deveni subiectul popular trebuie sa aveti 3 pagini,adica 29 de raspunsuri si subiectul forumului.

4.Emoticonurile modificate
Da,acest lucru pare usor de facut dar nu e usor deloc.Ca sa nu stau la taclale,o sa spun direct: Din cauza ca emoticonurile de la Yahoo {hai ca nu-s ele de vina} emoticonurie din lista arata dezordonat total.Ma gandeam ca sa scoatem emoticonurile de genul : :happy2: :very happy: Shocked ,adica cele de la forumgratuit.ro si sa le adaugam numai pe astea de la Yahoo{ :happy: Trist :cute dog eyes: Trifoi :rose: etc. }dar sa le lasam pe cele care nu le gasim la yahoo {ex.: cat pale rendeer } din cele de la forumgratuit.ro .Cum e si cu politicienii astia,trebuie sa ascultam decizia poporului,care o puteti spune la sondajul din acest subiect.

5.Mai multe alegeri!
Alegeri la sondaj,de acum inainte puteti adauga cu 5 mai multe alegeri la sondajul organizat de voi,adica 15 alegeri :happy: cand este nevoie Zambet .

6.Revista terminata!!
Da,ati auzit bine,revista pentru sarbatorile de iarna Magic Kids World a fost terminata!O puteti lua de la mine contactandu-ma prin emailul : danapdrr@yahoo.com .Ea nu contine exact tot ce am spus,desi are: un colind,un loc turistic pe care il aflati daca il cititi Scoate limba ,poezii ale membrilor,interviuri EXCLUSIV cu membrii forumului si un test de personalitate cu raspunsuri.! :happy: Nu e cine stie ce,are aia 13 pagini {mda,poate e ghinionista :laughter: }

Astea au fost cele mai noi noutati.Sper ca va plac.

P.S. Eu imi editez subiectele create si le fac colorate,asa sa faceti si voi ;)
unicoarna79
unicoarna79
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 380
Varsta : 28
Localizare : Moon
Joburi/Distractii : muzica.
Stare de spirit : Always Smiling
Respecta regulile: :
Noutati ca niciodata ^^ ! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Noutati ca niciodata ^^ ! Right_bar_bleue

Puncte :
Noutati ca niciodata ^^ ! Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Noutati ca niciodata ^^ ! Right_bar_bleue

Monede :
Noutati ca niciodata ^^ ! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Noutati ca niciodata ^^ ! Right_bar_bleue

Functie : Noutati ca niciodata ^^ ! Vhdzeb
Miros : farfurii
Puncte : 5959
Data de inscriere : 27/08/2008

https://kidsworld.all-up.com

Sus In jos

Noutati ca niciodata ^^ ! Empty Re: Noutati ca niciodata ^^ !

Mesaj  *[Emma]* Joi Ian 01, 2009 4:32 pm

foarte bune modificari Zambet Fericit
tine-o tot asa!
si app, poti face categorii de smilies, nu trebuie sa le elimini Fericit !
*[Emma]*
*[Emma]*
Junior avansat
Junior avansat

feminin
Numarul mesajelor : 734
Stare de spirit : Sometimes happy!

Puncte :
Noutati ca niciodata ^^ ! Left_bar_bleue35 / 10035 / 100Noutati ca niciodata ^^ ! Right_bar_bleue

Monede :
Noutati ca niciodata ^^ ! Left_bar_bleue175 / 100175 / 100Noutati ca niciodata ^^ ! Right_bar_bleue

Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008

Sus In jos

Mesaj  unicoarna79 Vin Ian 02, 2009 11:03 am

Hmm...dupa cum se vede,avem scorul 3-0 deci stim toti cine castiga :happy:
Si Baby_Girl,am incercat si eu da fac acelasi lucru dar trebuia sa aleg numai o categorie Zambet
unicoarna79
unicoarna79
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 380
Localizare : Moon
Joburi/Distractii : muzica.
Stare de spirit : Always Smiling

Puncte :
Noutati ca niciodata ^^ ! Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Noutati ca niciodata ^^ ! Right_bar_bleue

Monede :

Miros : farfurii
Puncte : 5959
Data de inscriere : 27/08/2008

https://kidsworld.all-up.com

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum