Magic Kids World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Stricaciune totala sau o noutate super?!

In jos

Stricaciune totala sau o noutate super?! Empty Stricaciune totala sau o noutate super?!

Mesaj  unicoarna79 Joi Ian 01, 2009 1:21 pm

Mda..eu as merge mai mult pe stricaciune.O schimbare brusca a fatei forumului,astea poate afecta pe toata lumea Trist .Da,cred ca ati vazut si voi cum arata forumul acum.Faza proasta proasta e ca mie mi se pare mai lat ca deobicei,si asa si este.Nu stau de vorba ma duc inapoi la panou de administrare sa vad ce am schimbat si sa-l pun inapoi.Chiar cred ca am stricat totul,adica chiar si scrisul: Comic Sans MS.Nu le place la toata lumea Plans .Ma duc sa vad ce pot face sa il fac la normal chiar acum Trist Trist

Edit: Da,se pare ca a fost o noutate super,desi nu e cine stie ce,dar cu ajutor am restabilit latimea forumului. Fericit Party Party
unicoarna79
unicoarna79
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 380
Varsta : 28
Localizare : Moon
Joburi/Distractii : muzica.
Stare de spirit : Always Smiling
Respecta regulile: :
Stricaciune totala sau o noutate super?! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Stricaciune totala sau o noutate super?! Right_bar_bleue

Puncte :
Stricaciune totala sau o noutate super?! Left_bar_bleue40 / 10040 / 100Stricaciune totala sau o noutate super?! Right_bar_bleue

Monede :
Stricaciune totala sau o noutate super?! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Stricaciune totala sau o noutate super?! Right_bar_bleue

Functie : Stricaciune totala sau o noutate super?! Vhdzeb
Miros : farfurii
Puncte : 5959
Data de inscriere : 27/08/2008

https://kidsworld.all-up.com

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum