Magic Kids World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

morandi (va place???)

2 participan?i

In jos

morandi (va place???) Empty morandi (va place???)

Mesaj  *[Emma]* Joi Oct 23, 2008 7:43 pm

va place morandi mie una chiar foarte mult mai ales piesa "SAVE ME" o ador pur si simplu cred ca am ascultat-o de 20 de ori pana acum
voi ce parere aveti???
*[Emma]*
*[Emma]*
Junior avansat
Junior avansat

feminin
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Respecta regulile: :
morandi (va place???) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100morandi (va place???) Right_bar_bleue

Puncte :
morandi (va place???) Left_bar_bleue35 / 10035 / 100morandi (va place???) Right_bar_bleue

Monede :
morandi (va place???) Left_bar_bleue175 / 100175 / 100morandi (va place???) Right_bar_bleue

Functie : morandi (va place???) Vhdzeb
Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008

Sus In jos

morandi (va place???) Empty Re: morandi (va place???)

Mesaj  (*Lady rock *) Joi Dec 18, 2008 4:46 pm

Morandi...n-am ce zice ,canta super ^^ !,,Save me'' si ,,Angels'' sunt fenomenale,superbe!Au un stil foarte bine conturat ,o amprenta proprie,care se pare ca are lipici la pubilc ^^ .
Marius....chia are talent si canta si bine.Cateodata ma minunez de ce melodii poate crea.
Randi... e foarte dragut si canta bine :blushing: !
(*Lady rock *)
(*Lady rock *)
Boboc
Boboc

feminin
Numarul mesajelor : 43
Localizare : ...
Stare de spirit : Linistita si nebuna :P
Respecta regulile: :
morandi (va place???) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100morandi (va place???) Right_bar_bleue

Puncte :
morandi (va place???) Left_bar_bleue24 / 10024 / 100morandi (va place???) Right_bar_bleue

Monede :
morandi (va place???) Left_bar_bleue150 / 100150 / 100morandi (va place???) Right_bar_bleue

Puncte : 5817
Data de inscriere : 18/12/2008

http://creativityzone.forumcreativ.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum