Hi , I'm Daya
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Hi , I'm Daya
Buna , numele meu este Daria dar prietenii imi spun Daya . Am 13 ani , sunt in zodia racului si sunt vesela , sensibila si putin timida cateodata . Imi plac anime-urile , Witch , h2o etc. De asemenea imi plac animalele (cel mai mult cainii si pisicile ) si florile - trandafirul alb fiind floarea mea preferata. Scoala nu pot spune c-o iubesc dar nici c-o urasc .
Pe acest site mi-as dori sa-mi fac cat mai multi prieteni !
Pe acest site mi-as dori sa-mi fac cat mai multi prieteni !
Re: Hi , I'm Daya
^_^ Hei...daya e si porecla mea. Asa imi spun majoritatea colegilor. Dar la mine vine de la numele Daiana.
Oricum...sper sa respecti regulile,sa fi un membru activ, si , de asemenea, sa-ti faci multi prieteni!
1 intrebare:
1. Ce anime-uri ai vizionat?
Oricum...sper sa respecti regulile,sa fi un membru activ, si , de asemenea, sa-ti faci multi prieteni!
1 intrebare:
1. Ce anime-uri ai vizionat?
Yammy- Imi place mult
-
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Puncte : 5885
Data de inscriere : 15/10/2008
Pai Naruto , Hell girl , Kaleido star , Spirala . Digimon imblanzitorii [ nu prea imi place insa ma mai uit cand n-am ce face ] si cam atat .
Si referitor la numele meu "Daya " asa imi spun prietenii . Vine de la Daria [ defapt pe asta nu stiu de unde ai inventat-o ci doar prima oara asa mi-a zis un coleg si apoi ceilalti m-au intreat daca poate sa-mi spuna asa si asta a fost "istoria" ]
Si referitor la numele meu "Daya " asa imi spun prietenii . Vine de la Daria [ defapt pe asta nu stiu de unde ai inventat-o ci doar prima oara asa mi-a zis un coleg si apoi ceilalti m-au intreat daca poate sa-mi spuna asa si asta a fost "istoria" ]
dragutz nume
*[Emma]*- Junior avansat
-
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Miros : Flori de cires :X