Magic Kids World
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2}

5 participan?i

In jos

O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Empty O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2}

Mesaj  unicoarna79 Vin Noi 21, 2008 2:52 pm

Imi pare rau ca nu am pus mai devreme capitolul,stiu ca a trecut Hallowen-ul dar totusi Zambet.

CAPITOLUL 2

.....
-Fffetelor,ce e aia de acolo?intreaba Elena.
-Vrei sa zici,ccreatura aia care se intreapta spre noi?
-Nu am de gand sa stau sa aflu ce e!
Spunand aceste cuvinte,Rebecca incepu sa tipe si se pregatea sa o ia la goana.
-Unde crezi ca te duci fara noi?intreba Roxana prinzand-o de mana.
-Stati!striga aratarea care se apropia cu pasi mari.
-Aaaaaaaaaaaa!!!!
-Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Dar stati...ANA?!
-Da eu sunt!Nu mai tipati!
-Scuza-ne,aratai de acolo ca un monstru!
-Dar de aici arati si mai rau cu siguranta!
Va intrebati de ce?Pentru ca Ana era inbracata cu o camasa alba,pantaloni scurti maro,adidasi cu sireturi desfacute,ochelari si parut impletit!
-Esti o..o..TOCILARA?
-Pai..ce te sperie mai mult decat un tocilar,si mai ales,ce te sperie mai mult decat nasul asta mare si urat de cauciuc?
-Eu am crezut ca chiar ti s-a mai marit nasul!E destul de real!raspunde Rebecca.{Asa cred si eu,de asta nu v-am spus de el}
-Bun fetelor,sa mergem la colindat!
Ajunse la prima casa.Nu au avut noroc deoarece statea acolo un desntist care le-a dat pasta de dinti PARADONTAX.
-O doamne,nu ma spal cu asta nici in o mie de ani!Miroase uraaat si are un gust oribil!
La a doua casa,au primit bomboane de la tatal Elenei.
Au mai colindat mai multe case,primind bomboane de la rude sau de la cunoscuti.In rest,ba ca nu aveau bomboane,ori nu deschuiau usa,ori nu dadea,ori avea alte treburi.
-Fetelor,am mers la toate casele din aporpiere!Si eu crae credeam ca primul Hallowen petrecut aici va fi superb...spuse trista Elena.
-Nu am mers chiar la toate...
-Asa e Roxi,dar eu nu ma duc acolo!
-Nici eu!
-Despre ce este vorba?
-Sa spuna Rebecca!
-Eu de ce eu?Bine bine!Pe strada 9 Mai,este o casa care are o legenda.
-Care e legenda?
-Legenda spune ca aici traia cu 50 de ani in urma o familie cu 2 copii,o fata si un baiat.Acea familie era foarte bogata,avand chiar si o piscina pe care putini o puteau lua pe atunci.In ziua de Hallowen,era pe inserate.Mama dormea,fratele era in camera lui si tatal la servici.Fetita,numita Alice,se juca pe hol.Mama sa i-a spus sa taca pentru ca vrea sa doarma.Anuntandu-l pe fratele sau ca pleaca la colindat pentru a nu o mai deranja pe mama,Alice se imbraca in costumul sau de printesa si a iesise in curte.Intorcandu-se catre camera mamei sale,Alice varsa o lacrima si fiind neatenta,s-a impiedicat si a cazut in piscina plina cu apa rece.Tipand dupa ajutor,Alice s-a innecat si a murit.A doua zi dimineata,politia ajunse acolo.Toata familia fiind in fata piscinei,discutau despre acest caz extrem de tristi.Fratele lui Alice,Boby a vazut-o pe aceasta chiar atunci ca un spirit,iesind din apa si plutin deasupra solului.A atras atentia parintilor,desi acestia nu l-au crezut.Peste o saptamana,familia vinde casa si se muta in alt oras indepartat.Cuplului care a cumparat casa li se intampla necazuri de 2 zile,acestea fiind: apa din piscina care nu curge in canal cand vor sa o curete,robinetele din care nu inceteaza sa curga apa...Cand s-au speriat cel mai tare a fost ca noaptea auzind niste pasi,iesind afara nu au vazut pe nimeni,doar niste urme de apa lasate de niste picioare micute care incep de la piscina si trec prin gradina toata.Atunci ei au plecat fara sa mai astepte de la casa si nu s-au mai intors niciodata.
-O doamne,nu va imaginati ca voi merge pe acolo!
-Nici eu!
In acea secunda,incepe sa ploua.
-Ce ne facem?Casele noastre sunt prea departe si nu ami vad alta in jur!
-Decat casa...
-O nu,nu ma duc acolo!
-Nu avem de ales!

Aici se incheie capitolul 2.Mai urmeaza unul sau poate 2 depinde cat de lungi o sa fie.Astept criticile voastre.
unicoarna79
unicoarna79
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 380
Varsta : 28
Localizare : Moon
Joburi/Distractii : muzica.
Stare de spirit : Always Smiling
Respecta regulile: :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue100 / 100100 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Puncte :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue40 / 10040 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Monede :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue100 / 100100 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Functie : O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Vhdzeb
Miros : farfurii
Puncte : 5959
Data de inscriere : 27/08/2008

https://kidsworld.all-up.com

Sus In jos

O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Empty Re: O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2}

Mesaj  Calinna Vans Vin Noi 21, 2008 3:00 pm

foarte tare Fericit) super....
dar chiar ma intreb ce se va intampla in urmatorul capitol! :) e f.f tare....
Calinna Vans
Calinna Vans
Junior-Senior
Junior-Senior

feminin
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 26
Localizare : Saturn
Joburi/Distractii : Mai multee
Stare de spirit : Happy

Puncte :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue45 / 10045 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Monede :

Puncte : 5944
Data de inscriere : 04/09/2008

http://www.freewebs.com/ashleysweettisdale/index.htm

Sus In jos

O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Empty Re: O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2}

Mesaj  Yammy Vin Noi 21, 2008 4:47 pm

Devine din ce in ce mai interesant...si deabea astept sa pui urmatorul capitol ! Mor de curiozitateee..>.>
Yammy
Yammy
Imi place mult
Imi place mult

feminin
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...

Puncte :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue15 / 10015 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Monede :

Functie : O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} V8h4cy
Puncte : 5885
Data de inscriere : 15/10/2008

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Sam Noi 22, 2008 2:52 pm

tare,devine din ce in ce mai interesant abia astept urmatorul capitol ^^ Like a Star @ heaven I love you Zambet :) Exclamation

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  *[Emma]* Sam Noi 22, 2008 3:03 pm

super poveste chiar ai prins esentialul si sper sa o continui cat mai repede ca nu mai pot de nerabdare sa aflu continuarea !!! :) :) :) :) :) :) Zambet Zambet
*[Emma]*
*[Emma]*
Junior avansat
Junior avansat

feminin
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!

Puncte :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue35 / 10035 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Monede :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue175 / 100175 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008

Sus In jos

Mesaj  daia. Vin Noi 28, 2008 5:07 pm

Frumoasa poveste ^^ bravo astept continuarea
daia.
daia.

feminin
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 29
Localizare : in this world
Joburi/Distractii : mai multee
Stare de spirit : happy

Puncte :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue15 / 10015 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Monede :
O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Left_bar_bleue150 / 100150 / 100O noapte de Hallowen - By Pink_Angel.Skumpik.66 {capitoulu 2} Right_bar_bleue

Puncte : 5868
Data de inscriere : 29/10/2008

http://thewitchpower.piczo.com

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum