Buna ^____^
5 participan?i
Pagina 1 din 1
Buna ^____^
Buna,ma bucur sa va cunosc ^^ !Ma numesc Andreea,am 11 ani si 6 luni si sunt din Alba Iulia.De obicei oamenii ma considera o fata obisnuita,dar sunt putin mai calma si mai linistita de atat.
Imi place sa citesc,sa scriu compuneri,sa ma dau cu bicicleta si rolele,zapada,popcornul,sucul ,servetelele parfumate,calculatorul etc.
De obicei imi fac usor prieteni,dar nu multi reusesc sa dovedeasca ca sunt adevarati.
Imi place putin la scoala ,am note destul de bune.
Sper sa-mi placa pe aici !
Imi place sa citesc,sa scriu compuneri,sa ma dau cu bicicleta si rolele,zapada,popcornul,sucul ,servetelele parfumate,calculatorul etc.
De obicei imi fac usor prieteni,dar nu multi reusesc sa dovedeasca ca sunt adevarati.
Imi place putin la scoala ,am note destul de bune.
Sper sa-mi placa pe aici !
Re: Buna ^____^
hi^____^!Bine ai venit, (*Lady Rock*) Iti doresc succes la postat,sa apari si tu in topuri,sa castigi concursuri si sa iti faci foarte multi prieteni .Inca o data iti urez bine ai venit si sarbatori fericite Cred ca vom deveni foarte repede prietene :) ;) .O iau din loc asa ca bye bye
Hey Lady Rock^^!
Sper ca-ti va placea sa-ti peteci timpul alaturi de noi si mai ales, sa-ti faci multi prieteni!
Distractie placuta si spor la postat! ^^
He-he...amandoua suntem din transilvania... asa ca... :laughing2: nu stiu cat de mult folosesti tu "noh" dar eu cel putin de 5 ori pe zi.
Sper ca-ti va placea sa-ti peteci timpul alaturi de noi si mai ales, sa-ti faci multi prieteni!
Distractie placuta si spor la postat! ^^
He-he...amandoua suntem din transilvania... asa ca... :laughing2: nu stiu cat de mult folosesti tu "noh" dar eu cel putin de 5 ori pe zi.
Yammy- Imi place mult
-
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Puncte : 5885
Data de inscriere : 15/10/2008
Multumesc pentru urari !
Yammy ,nu prea folosesc ,,noh'' ,da folosesc in schimb ,,so'' , ,,mo'' ,,co'' ,,mi-o'' :laughing2:
Yammy ,nu prea folosesc ,,noh'' ,da folosesc in schimb ,,so'' , ,,mo'' ,,co'' ,,mi-o'' :laughing2:
Bun venit pe site!! distractie placuta si nu face spam ;)!! :happy: :happy: :happy:
*[Emma]*- Junior avansat
-
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008