ce parere aveti despre stilul emo/punki??
+2
unicoarna79
*[Emma]*
6 participan?i
Pagina 1 din 1
ce parere aveti despre stilul emo/punki??
voi ce parere aveti despre stilul emo sau punki ??
*[Emma]*- Junior avansat
-
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008
Re: ce parere aveti despre stilul emo/punki??
eu cred ca in primul rand nu arata bine,toti imbracati in negru,se aud tot felul de povesti inflorite si ras-inflorite in care se spune ca se ranesc singuri...eh...oricum eu nu am prieteni din aceea emo ori punk
nici eu nu am dar cred ca aia au ajuns asa din cauza unei mari suferinte dar cred ca asa vor ramane toata viata :x
*[Emma]*- Junior avansat
-
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Puncte :
Monede :
Functie :
Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008
asa este majoritatea ajung emo din cauza unor intamplari care i-au marcat,dramatice din viata lor .
Chiar daca sunt mai diferiti decat noi ceilalti,ar trebui sa ii intelegem.Nu mi se par chiar ciudati.Nu-i prea agreez pe aia care devin emo doar pentru ,,ca asa e moda acum '' >.< .Niste fake-uri !
Dar cei adevarati chiar trec prin ceva greu si devin asa din cauza unor intamplari.Cunosc o fata care s-a facut un fel de emo din cauza ca mama ei a murit,iar ea tinea la mama ei extrem de mult.
Multi chiar sufera enorm .Stiu ca am vazut odata la mall,in Cluj,doua fete emo in baie si se uitau la mine si la prietena mea cu niste ochi de parca ziceau ,,Ce n-am da sa fim ca voi !''
Dar cei adevarati chiar trec prin ceva greu si devin asa din cauza unor intamplari.Cunosc o fata care s-a facut un fel de emo din cauza ca mama ei a murit,iar ea tinea la mama ei extrem de mult.
Multi chiar sufera enorm .Stiu ca am vazut odata la mall,in Cluj,doua fete emo in baie si se uitau la mine si la prietena mea cu niste ochi de parca ziceau ,,Ce n-am da sa fim ca voi !''
Hmmm...da...sufera mult. Unii..
sunt si acele persoane care fac totul de ochii lumii. Inainte ascultau Beyonce (exemplu) si se imbracau in roz si fuste scurte, si acum sunt total in negru si asculta muzica adecvata.
Dar persoanele care chiar sufera, nu ar trebui sa le numim emo, ci persoane care sufera. Sau pur si simplu persoane. Ele nu sunt cu nimic mai speciale decat noi, si nu ar trebui tratate ca niste specimene ciudate.
sunt si acele persoane care fac totul de ochii lumii. Inainte ascultau Beyonce (exemplu) si se imbracau in roz si fuste scurte, si acum sunt total in negru si asculta muzica adecvata.
Dar persoanele care chiar sufera, nu ar trebui sa le numim emo, ci persoane care sufera. Sau pur si simplu persoane. Ele nu sunt cu nimic mai speciale decat noi, si nu ar trebui tratate ca niste specimene ciudate.
Yammy- Imi place mult
-
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...
Puncte :
Monede :
Functie :
Puncte : 5885
Data de inscriere : 15/10/2008
parerea mea
parerea mea cu siguranta nu este buna ..
sunt prea ciudati si prea "prosti" ca sa se introduca in comunitate .. adica nici nu vor .. ( scz pentru aia emo )
sunt prea ciudati si prea "prosti" ca sa se introduca in comunitate .. adica nici nu vor .. ( scz pentru aia emo )
Ce pot sa spun?
Am trecut prin ambele stiluri.
Emo: E ciudat, chiar nu pot sa fiu EMO. Viata e prea frumoasa ca sa iti tai venele
Desi imbracamintea lor imi place cat de cat E genul meu.
Punk: PUNK ROCKS. La momentu` asta, sufletul imi e punk. I`m a punk rocker yess I am!
Am trecut prin ambele stiluri.
Emo: E ciudat, chiar nu pot sa fiu EMO. Viata e prea frumoasa ca sa iti tai venele
Desi imbracamintea lor imi place cat de cat E genul meu.
Punk: PUNK ROCKS. La momentu` asta, sufletul imi e punk. I`m a punk rocker yess I am!
Subiecte similare
» Totul despre..scoala
» Totul despre muzica
» Pareri despre PDDM
» Cateva lucruri despre tine
» ce cred personajele din naruto despre tine(versiunea 2)
» Totul despre muzica
» Pareri despre PDDM
» Cateva lucruri despre tine
» ce cred personajele din naruto despre tine(versiunea 2)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum