ce cred personajele din naruto despre tine(versiunea 2)
5 participan?i
Pagina 1 din 1
ce cred personajele din naruto despre tine(versiunea 2)
http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz:%201207827964
E tare !! Mi-a iesit:
Nume:Megumi Mimichi Te place:Practic...toata lumea! Ce cred personajele: Naruto:E cea mai grozava fiinta de pe planeta... Sasuke:Uhmm...e..e OK..*te place* Sakura:Oare de ce toti baietii o plac? Hinata:E modelul meu... Kiba:Ea e HOT!!! Shino:Ma intreb ce parere are despre gandacii unguresti... Neji:Hmmm...o iubesc... TenTen:Am renuntat la Neji...o iubeste...*sad* Gaara:O iubesc!!! Kankuro:...e proprietatea lui Gaara... Temari:Cum zice si Sakura... Pein:Am auzit ca e populara... Kisame:Poate o putem folosi sa-l prindem pe Kyuubi Itachi:Trebuia sa-ti spui parerea despre ea Kisame... Deidara:E o opera de arta... Sasori:Trebuie sa o fac papusa mea...
E tare !! Mi-a iesit:
Nume:Megumi Mimichi Te place:Practic...toata lumea! Ce cred personajele: Naruto:E cea mai grozava fiinta de pe planeta... Sasuke:Uhmm...e..e OK..*te place* Sakura:Oare de ce toti baietii o plac? Hinata:E modelul meu... Kiba:Ea e HOT!!! Shino:Ma intreb ce parere are despre gandacii unguresti... Neji:Hmmm...o iubesc... TenTen:Am renuntat la Neji...o iubeste...*sad* Gaara:O iubesc!!! Kankuro:...e proprietatea lui Gaara... Temari:Cum zice si Sakura... Pein:Am auzit ca e populara... Kisame:Poate o putem folosi sa-l prindem pe Kyuubi Itachi:Trebuia sa-ti spui parerea despre ea Kisame... Deidara:E o opera de arta... Sasori:Trebuie sa o fac papusa mea...
Re: ce cred personajele din naruto despre tine(versiunea 2)
uite raspunsurile mele
ce cred personajele din naruto despre tine Rezultatul meu a fost: "
Nume:Megumi Mimichi
Te place:Practic...toata lumea!
Ce cred personajele:
Naruto:E cea mai grozava fiinta de pe planeta...
Sasuke:Uhmm...e..e OK..*te place*
Sakura:Oare de ce toti baietii o plac?
Hinata:E modelul meu...
Kiba:Ea e HOT!!!
Shino:Ma intreb ce parere are despre gandacii unguresti...
Neji:Hmmm...o iubesc...
TenTen:Am renuntat la Neji...o iubeste...*sad*
Gaara:O iubesc!!!
Kankuro:...e proprietatea lui Gaara...
Temari:Cum zice si Sakura...
Pein:Am auzit ca e populara...
Kisame:Poate o putem folosi sa-l prindem pe Kyuubi
Itachi:Trebuia sa-ti spui parerea despre ea Kisame...
Deidara:E o opera de arta...
Sasori:Trebuie sa o fac papusa mea..." Al tau care este? Click [url=http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz: 1207827964]aici[/url] si afla!
ce cred personajele din naruto despre tine Rezultatul meu a fost: "
Nume:Megumi Mimichi
Te place:Practic...toata lumea!
Ce cred personajele:
Naruto:E cea mai grozava fiinta de pe planeta...
Sasuke:Uhmm...e..e OK..*te place*
Sakura:Oare de ce toti baietii o plac?
Hinata:E modelul meu...
Kiba:Ea e HOT!!!
Shino:Ma intreb ce parere are despre gandacii unguresti...
Neji:Hmmm...o iubesc...
TenTen:Am renuntat la Neji...o iubeste...*sad*
Gaara:O iubesc!!!
Kankuro:...e proprietatea lui Gaara...
Temari:Cum zice si Sakura...
Pein:Am auzit ca e populara...
Kisame:Poate o putem folosi sa-l prindem pe Kyuubi
Itachi:Trebuia sa-ti spui parerea despre ea Kisame...
Deidara:E o opera de arta...
Sasori:Trebuie sa o fac papusa mea..." Al tau care este? Click [url=http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz: 1207827964]aici[/url] si afla!
*[Emma]*- Junior avansat
-
Numarul mesajelor : 734
Varsta : 28
Stare de spirit : Sometimes happy!
Respecta regulile: :
Puncte :
Monede :
Functie :
Miros : Flori de cires :X
Puncte : 5878
Data de inscriere : 18/10/2008
Yeees, ma iubesc Gaara si Sasuke :blushing: !Oare pe care sa-l aleg? :laughing2:
Yeees, ma iubesc Gaara si Sasuke :blushing: !Oare pe care sa-l aleg? :laughing2:
pe sasukee logic :laughing2: ...ne asemanam toate 3 omg :laughing2:
Ce cred personajele: Naruto:E cea mai grozava fiinta de pe planeta... Sasuke:Uhmm...e..e OK..*te place* Sakura:Oare de ce toti baietii o plac? Hinata:E modelul meu... Kiba:Ea e HOT!!! Shino:Ma intreb ce parere are despre gandacii unguresti... Neji:Hmmm...o iubesc... TenTen:Am renuntat la Neji...o iubeste...*sad* Gaara:O iubesc!!! Kankuro:...e proprietatea lui Gaara... Temari:Cum zice si Sakura... Pein:Am auzit ca e populara... Kisame:Poate o putem folosi sa-l prindem pe Kyuubi Itachi:Trebuia sa-ti spui parerea despre ea Kisame... Deidara:E o opera de arta... Sasori:Trebuie sa o fac papusa mea...
Yammy- Imi place mult
-
Numarul mesajelor : 169
Joburi/Distractii : mmmm...
Stare de spirit : energica...energica...energica...
Puncte :
Monede :
Functie :
Puncte : 5885
Data de inscriere : 15/10/2008
Nume:Sayo Koyoka Te place:Sasuke, Gaara, Neji, Pein, Shino, Sasori, Itachi Ce cred personajele: Naruto:Oare de ce nu e ca mine? Sasuke:E...OK*te iubeste* Sakura:...E...draguta...cred*l-o inebunit pe Sasuke:(* Hinata:E prietena mea cea mai buna... Kiba:Huh...Akamaru n-o suporta... Shino:Ii plac gandacii mei...si nu se teme de ei... Neji:E perfecta! TenTen:...De ce se holbeaza Neji la ea?DE CE??? Gaara:Mi se face rau...Nu stiu, de fiecare data cand ma uit la ea ma simt...ciudat...*e clar ca te place* Kankuro:Damn she's HOT!!! Temari:E grozava! Pein:Ar fi perfecta...pentru Akatsuki*te iubeste* Kisame: Cred ca Itachi o place... Itachi:Trebuie sa o am...idiotul de frate'mio nu poate avea o fata atat de frumoasa ca ea.. Deidara:*se uita la Pein si Itachi*Mai bine imi inchid gura... Sasori:Hmmm...off...*blush*
YESS NEJI
YESS NEJI
Sharpay_Evans- Boboc
-
Numarul mesajelor : 97
Varsta : 26
Stare de spirit : happy..ye..happy :P
Puncte :
Monede :
Puncte : 5786
Data de inscriere : 18/01/2009
Subiecte similare
» Cateva lucruri despre tine
» Ce baiat din Naruto s-ar indragosti de tine ?(doar pentru fete)
» Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna!
» Totul despre..scoala
» Totul despre muzica
» Ce baiat din Naruto s-ar indragosti de tine ?(doar pentru fete)
» Cred ca ar trebui eu sa fac pasul intai asa ca...Buna!
» Totul despre..scoala
» Totul despre muzica
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum